

کدام رژیم برای ورشکاران مناسب نیست؟
رژیم کتوژنیک حاوی کمتر از ۱۰ درصد کربوهیدرات و بیش از ۵۰ درصد چربی بوده و در میان افرادی که هدفشان کاهش وزن را دنبال می کنند متداول است. مز عموما از گلوکز به عنوان سوخت اصلی استفاده می کند. اما کتون و لاکتات هم می تواند جایگزین باشند. در طول انجام رژیم کم کربوهیدرات و کم کالری کبد کتون تولید کرده که سوت مغز را تامین می کند. کتون در طول شکست اسید های چرب آزاد می شود. طی آزمایشات انجام شده در آلمان، نتایج حاکی از آن بوده که رژیم کتوژنیک برای ورزشکاران مناسب نیست.۴۲ ورزشکار که به مدت ۶ هفته رژیم پر چربی و کم کبوهیدرات را دنبال می کردند، حدود یک کیلو چربی و یک کیلو چربی و یک کیلو عضله از دست دادند و وضعیت قند خون در آنها بهبود یافت.اما بیشینه اکسیژن مصرفی، قدرت اعمال نیرو و سوخت و ساز کلسترول رو به کاهش گذاشت.نتایج این تحقیق حاکی از آن بوده که رژیم کتوینیک برای ورزشکاران مناسب نبوده و موجب کاهش درص عضلانی و آمادگی بدن می شود.
گیاه خواری سلامت قلب را تضمین می کند
طبق آخرین تحقیقات انجام شده رژیم غذایی گیاهی برای سلامت قلب مفید است. انالیز عملی اطلاعات بر روی بیش از ۱۵۰۰۰ شرکت کننده بالای ۴۵ سال با سلامتی قلبی نشان داد افرادی که تغذیه فراوری شده و چربی اشباع کمتری در سبد غذایی شان بوده و وعده های غذایی شان شامل سبزیجات تیره و برگی،لوبیا، میوه ها و گندم کامل است، احتمال ابتلا به بیماری و مشکلات قلبی در آنها کمتر و زندگی سالمتری خواهند داشت.
لاغری به قیمت از دست دادن بویایی
طی تحقیقات انجام شده توسط محققین،دانشمندان دریافتند موش هایی که حس بویایی شان را از دست دادند بیش از سایر موش ها وزن کم کرده اند. اگر بخواهیم این موضوع را به طور عینی در نظر بگیریم تصور کنید در بازار قدم میزنید و بوی خوراکی موجود در فست فود ها و رستوران به مشام میخورد. در این صورت احتمال ایجاد تمایل برای مصرف این غذاها بیشتر خواهد بود.به دنبال این موضوع محققان ۲ گروه از موش های هم اندازه و هم وزن را انتخاب کردند.یکی از موش ها حس بویایی را بطور موقت از دست داده بود. طی این آزمایش هر دو موش از وعده های غذایی پر چرب استفاده کردند. در پایان موشی که دارای حس بویایی بود اضافه وزن و تغیری نکرد. همچنین محققان دریافتند که از دست دادن حس بویایی باعث تبدیل چربی سفید و بژ به چربی قهوه ای شد.